ΕΚΤΑΚΤΟ: Αισχρή Τουρκική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για τις Δυνάμεις μας στον Έβρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αισχρή Τουρκική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για τις Δυνάμεις μας στον Έβρο

Αισχρή προπαγάνδα του τουρκικού υπουργείου άμυνας παρουσιάζει βίντεο στο οποίο παράνομοι μετανάστες – σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο – ισχυρίζονται ότι οι ελληνικές αρχές τους ξυλοκόπησαν.

Το βίντεο και την ανακοίνωση του υπουργείου αναμεταδίδουν τις τελευταίες ώρες όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζοντας ως έκτακτο το ψευδές γεγονός και κάνοντας λόγο για βασανιστήρια.

“50 παράτυποι μετανάστες που εκδιώχθηκαν παράνομα από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας προς τη χώρα μας, των οποίων τα υπάρχοντα είχαν κατασχεθεί, υπέστησαν κακομεταχείριση και αφέθηκαν πεινασμένοι και χωρίς νερό, διασώθηκαν από νησίδα του ποταμού Έβρου” γράφει το υπουργείο άμυνας της Τουρκίας στην ανάρτησή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τουρκική κυβέρνηση οργανώνει τέτοιου τύπου προπαγανδιστικά σκηνικά εναντίον της χώρας μας. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί πρόσφατα και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, όταν o Τούρκος υπουργός εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, πάλι σε ανάρτηση στο twitter ισχυρίστηκε ότι οι ελληνικές αρχές έλουσαν με βενζίνη παράνομους μετανάστες και προσπάθησαν να τους κάψουν ζωντανούς.

Share
Translate »