“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” Αισχρή Τουρκική προπαγάνδα

“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” Αισχρή Τουρκική προπαγάνδα

“Ή προσπάθεια των δυνάμεων ασφαλείας της Ελλάδας να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους, είναι σφαγή υπό την εποπτεία της Ευρώπης.

Για όσο η Ευρωπαική Ένωση θα συνεχίζει να κακομαθαίνει την Ελλάδα και να παραμένει σιωπηλή σε αυτό που συμβαίνει, η ιστορία θα την καταγράψει ως ηθικό αυτουργό αυτής της κακιάς”

δήλωσε χωρίς δευτερή σκέψη ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκικής “Δημοκρατίας” ‎Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ανάρτηση του στο Twitter για να προσβάλει την Ελλάδα.

Η ανάρτηση του περιελάμβανε και βίντεο που φαίνεται οτι ειναι 100% προπαγανδιστικό και περιλαμβάνει και αν μη τι αλλο δηλώσεις απο τους ανθρώπους που γλίτωσαν απο τους “Κακούς Έλληνες”.

Σύμφωνα με την μετάφραση που εκαναν τα Tourkikanea.gr αναφέρουν:

“Εμείς ανοιχτήκαμε από το Τσεσμέ και πήγαμε στην Ελλάδα. Φτάσαμε στο νησί και μείναμε εκεί μισή ώρα. Μετά από μισή ώρα ήρθε η ελληνική αστυνομία. Η ελληνική αστυνομία ήρθε και μας συνέλαβε. Πήραν τα χρήματα και τα τηλέφωνά μας.

Ήταν μία γυναίκα που μας είπε “να φύγετε”. Εμείς δεν φύγαμε. Έφερε βενζίνη και την έριξε πάνω μας. Εριξε πάνω μας τη βενζίνη μας και την έβαλε φωτιά. Η αστυνομικός είπε ότι “Αφού δεν μείνατε στην Τουρκία καήκατε”. Μας έφεραν εδώ με τη δική μας βάρκα και μας άφησαν στη θάλασσα.”

Η “κυρία” που ειναι πληρωμένη θεατρίνα όμως και τα λέει αυτα δεν δικαιολογεί γιατί τους πηρε η Ελληνική αστυνομία τα χρήματα και τα κινητά αλλα του ξέφυγε να πάρει και τα χρυσά δαχτυλίδια και βραχίολια που εχει στο χέρι της οσο εξηγεί στους ” Τούρκους” το τι έγινε.

Ακόμα, απο που προκύπτει οτι συνελήφθησαν οι μετανάστες, το βίντεο των Τούρκων δεν δείχνει να εχουν προχωρήσει σε σύλληψη τα μέλη του Λιμενικού μας.

Ωραία η σκηνοθεσία, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια Τουρκική ταινία ή σειρά χαμηλού budget αλλα αποτύχατε ξανα κύριε Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Η Ελλάδα δεν είναι κράτος γενοκτόνων όπως μερικοί απο τους γείτονές μας.

Share
Translate »