Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν και απαιτεί αναγνώριση του Ψευδοκράτους

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες του Ερντογάν και δεν φαίνεται να ακολουθεί το «καλό κλίμα» που διάφοροι έχουν ανακαλύψει από μόνοι τους στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ζητώντας ουσιαστικά αναγνώριση του ψευδοκράτους για την λύση του Κυπριακού.

Ουσιαστικά ζητάει ξεκάθαρα πόλεμο καθώς αυτή η απαίτηση του και ο όρος του, δεν πρόκειται και δεν πρέπει να γίνει δεκτός από κανέναν τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο.

«Οι Τουρκοκύπριοι δεν ήταν ποτέ μειονότητα και δεν θα γίνουν ποτέ. Όσοι αγνοούν αυτά τα γεγονότα συνεχίζουν τα όνειρά τους να γίνουν ο μοναδικός κυρίαρχος του νησιού», είπε ο Ερντογάν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο του Ψευδοκράτους (Κατεχόμενα) Ερσίν Τατάρ σύμφωνα με το TRT.

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν και απαιτεί αναγνώριση του Ψευδοκράτους
H.E. Recep Tayyip Erdogan, Prime Minister of Turkey, United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC) Rio Forum – Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

«Συμβουλεύω αυτή την ομάδα να αφήσει στην άκρη τις εμμονές της και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του νησιού. Εάν είναι να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα γίνει μέσω της αναγνώρισης της «ΤΔΒΚ»» είπε ο Ερντογάν.

Μετά βέβαια έσπευσε να παρουσιαστεί και ως ειρηνοποιός λέγοντας «Ο οδικός χάρτης της Τουρκίας είναι σαφής, το Αιγαίο Πέλαγος πρέπει να είναι μια «θάλασσα ειρήνης».

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα