Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απειλεί με εκδίκηση το Ιράν για την επίθεση του Ισραήλ στη Δαμασκό – Νεκροί στρατηγοί του IRGC

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τεχεράνη, Ιράν – Εκδίκηση προειδοποίησε ότι θα πάρει ο Πρόεδρος του Ιράν Ebrahim Raisi για το χθεσινό χτύπημα του Ισραήλ σε κτίριο δίπλα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό που φέρεται να λειτουργούσε ως προξενείο της χώρας. Η επίθεση, που οδήγησε στο θάνατο ανώτερων στελεχών του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), καταδικάστηκε από το Ιράν ως «άνανδρο έγκλημα» που «δεν θα μείνει αναπάντητο».

«Μετά από αλλεπάλληλες ήττες και αποτυχίες το Σιωνιστικό καθεστώς έχει βάλει στην ατζέντα του τις τυφλές δολοφονίες, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα επιτύχει τους απαίσιους στόχους του με τέτοια απάνθρωπα μέτρα και αυτό το άνανδρο έγκλημα δεν θα μείνει αναπάντητο» δήλωσε ο Ραΐσι μέσω γραπτής ανακοίνωσης και τόνισε επίσης πως η ισραηλινή επιδρομή αποτελεί παραβίαση των διεθνών κανονισμών.

Απειλεί με εκδίκηση το Ιράν για την επίθεση του Ισραήλ στη Δαμασκό - Νεκροί στρατηγοί του IRGC
PHOTO: X SOURCES

Επιπλέον, το IRGC ανακοίνωσε τον θάνατο επτά στελεχών και συμβούλων του κατά την επίθεση στη Δαμασκό, μεταξύ των οποίων και δύο στρατηγοί, ο Mohammad Reza Zahedi και ο Mohammad Hadi Haji-Rahimi. Σύμφωνα με το ιρανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο IRIB, ο Zahedi διοικούσε μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων Al-Quds του IRGC σε Λίβανο και Συρία.

Όπως ενημερώσαμε και χθες στο NEMESIS HD, ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν κτίριο της ιρανικής πρεσβείας στη Συρία που φέρεται να λειτουργούσε ως προξενείο σε απάντηση σε επίθεση με drone που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Εϊλάτ του Ισραήλ από πολιτοφυλακή που υποστηρίζεται από το Ιράν.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα