“ΑΛΒΑΝΙΚΑ” BAYRAKTAR TB2: Παίζουν με τη φωτιά τα Τίρανα

“ΑΛΒΑΝΙΚΑ” BAYRAKTAR TB2: Παίζουν με τη φωτιά τα Τίρανα

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας Μπλένταρ Τσούτσι και αντιπροσωπεία του υπουργείου του επισκέφθηκαν τις τουρκικές Εθνικές Εγκαταστάσεις Έρευνας και Παραγωγής S/UAV baykar. 

Αργότερα, η τουρκική εταιρεία έκανε μια ανάρτηση στο λογαριαμό της στο Twitter στην οποία ενημέρωσε για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του αλβανικού υπουργείου εσωτερικών. Η Baykar Defense ανέφερε στην ανάρτησή της ότι ήταν ευχαρίστισή της που φιλοξένησε την αλβανική αντιπροσωπεία.

https://twitter.com/Baykar_Savunma/status/1402226031910690820

Η Αλβανική αντιπροσωπεία ήταν πολυμελής και τράβηξε αναμνηστική φωτογραφία με τον Διευθυντή της Baykar Defense, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, μπροστά από ένα Μπαϊρακτάρ TB2. Επιπλέον, η εταιρεία δώρισε στον Αλβανό υπουργό ένα μοντέλο Μπαϊρακτάρ TB2.

Τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας της Λετονίας Άρτις Πάμπρικς επισκέφθηκε επίσης τις εγκαταστάσεις της Baykar. “Σας ευχαριστώ για την υπέροχη υποδοχή! Η τουρκική βιομηχανία έχει τα υψηλότερα στάνταρντς παγκοσμίων στην έρευνα και ανάπτυξη και ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, το εκτιμούμε πάρα πολύ. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!” δήλωσε ο Λετονός υπουργός μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »