“Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” – Αποκάλυψη Ιράν στον ΟΗΕ | ΑΛΒΑΝΙΑ

“Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” – Αποκάλυψη Ιράν στον ΟΗΕ | ΑΛΒΑΝΙΑ

Μεγάλη αποκάλυψη για την Αλβανία έκανε το Ιράν σε συνεδρίαση του ΟΗΕ κατηγορώντας το βαλκανικό κράτος ότι φιλοξενεί στο έδαφος του χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων και σφαγή 17.000 αμάχων.

Ο επικεφαλής του Ανώτατου ιρανικού Συμβουλίου Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, απαντώντας στον ισχυρισμό της Αλβανίας ότι το Ιράν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκάλυψε ότι η Αλβανία δημιούργησε δομή για την φιλοξενία της τρομοκρατικής ομάδας “Μουτζαχεντίν του Ιράν” στην επικράτειά της παρόλο που γνώριζε τα αμέτρητα εγκλήματα της ομάδας.

“Η ομάδα σκότωσε περισσότερες από 17.000 γυναίκες, παιδιά και άμαχους πολίτες και τα έγγραφα αυτά έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς οργανισμούς πολλές φορές”, ανέφερε ο επικεφαλής του συμβουλίου.

Οι “Μουτζαχεντίν του Ιράν” είναι μια ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση που ευθύνεται για πολλά εγκλήματα. Δρούσαν στο έδαφος του Ιράκ μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν και κατηγορούνται για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ιράν με στόχο αμάχους. Το γεγονός ότι η Αλβανία έχει δώσει άσυλο σε 3000 μέλη της οργάνωσης, συνιστά μεγάλο εθνικό κίνδυνο και για την Ελλάδα.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »