“ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ” – Η Απειλή της Κίνας

“ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ” – Η Απειλή της Κίνας

Το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς κινείται επιθετικά για να επεκτείνει την επιρροή του στο εξωτερικό, ενώ πολλαπλασιάζει τις απειλές του σε χώρες που προσπαθούν να αντισταθούν στις πιέσεις του, ακολουθώντας μια πολιτική “ερντογάν” στους γειτονές του.

“Ο κινεζικός λαός δεν θα επιτρέψει σε καμία ξένη δύναμη να τον εκφοβίσει, να τον καταπιέσει ή να τον υποδουλώσει και όποιος επιχειρήσει να το κάνει θα καταλήξει με σπασμένο κεφάλι και φοβερή αιματοχυσία μπροστά απο το σιδερένιο Σινικό Τείχος 1,4 δισεκατομμυρίων Κινέζων”, δήλωσε ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ αυτή την εβδομάδα καθώς γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Η Κίνα με αφορμή αυτην την επέτειο κλιμάκωσε σοβαρά και εναντίον της Δημοκρατικής Ταίβαν απειλόντας με ολικό πόλεμο για την ανάκτηση του νησιού απο την Κίνα.

Η πολιτική που ακολουθεί η Κίνα εναντίον των γειτόνων της όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ολο και πιο επιθετική με την Κίνα να χτίζει στην κυριολεξία νησιά για να επεκτείνει την ΑΟΖ της εις βάρον γειτονικών χωρών αλλα και παρενοχλεί με τον στόλο της τα γύρω κράτη εκβιάζοντας τα ώστε να μειώσουν την κυριαρχία τους.

Share
Translate »