Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ M60T ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ SU-24

4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ M60T ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ SU-24

0

Το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA, δημοσιευσε βίντεο απο ρωσικά βομβαρδιστικά Su-24 που χτύπησαν τέσσερα M60T που ανήκαν στον Τουρκικό στρατό.

Το βίντεο συνοδεύτηκε από δήλωση του συριακού στρατού το Σάββατο ότι οποιαδήποτε παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως εισβολή.

Οποιοδήποτε αεροσκάφος παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως ένας εχθρικός στρατιωτικός στόχος που θα καταριφθεί κατά τη στιγμή της ανακάλυψής του μόλις θα διεισδύσει στον αεροπορικό χώρο της Συρίας, ανέφερε το SANA.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική επιδρομή απο απροσδιόριστη προέλευση στην επαρχία Idlib της Συρίας, ενώ άλλοι πέντε στρατιώτες τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες του SANA φαίνεται να δείχνουν τέσσερα αρματά μάχης τύπου M60 Sabra MBT

“Η Μόσχα εκανε γνωστο το χθεσινό αεροπορικό χτυπημα στα αρματα μαχης μας μέσω του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων του Assad”,

δήλωσε ο ειδικός ασφαλείας Metin Gürcan σε ένα tweet .

“Οι βομβαρδισμοί προέρχονται από έξυπνα πυρομαχικά που καθοδηγούνται με λέιζερ. Ήταν ρωσικα τα αεροσκάφοι που πραγματοποίησαν την επίθεση. Αυτό είναι σαφές. ”

Exit mobile version