ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Ο Κύπριος ΥΠΑΜ “δίνει το σήμα” για τερματισμό της κατοχής

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Ο Κύπριος ΥΠΑΜ “δίνει το σήμα” για τερματισμό της κατοχής

Κατα την διάρκεια της άσκησης «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» της Εθνικής Φρουράς, ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας χωρίς να μασήσει τα λόγια του έδωσε το “σημα” για τον τερματισμό της κατοχής αλλα και την πλήρη επανένωση του νησιού.

Οι Κυπριακές δυνάμεις στην άσκηση “ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 21” έδειξαν στον Κύπριο Υπουργό Άμυνας οτι δεν ειναι απλα έτοιμες να αμυνθούν αλλα και να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στις Τουρκικές δυνάμεις που κατέχουν παράνομα κομμάτι του Ελληνικού νησιού.

Με φόντο ενα Κυπριακό θηρίο T-80U ο Κύπρος ΥΠΑΜ δήλωσε:

“Η πατρίδα μας διέρχεται αναμφίβολα κρίσιμες στιγμές. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και το επικίνδυνο κλίμα που δημιουργούν οι επιθετικές δηλώσεις και η όλη συμπεριφορά της, τόσο εναντίον της Κύπρου όσο και εναντίον της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ NEMESISHD.GR ( YOUTUBE )

Ως κυβέρνηση με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εργαζόμαστε για τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, έτσι ώστε να παραδώσουμε στη νέα γενιά μια χώρα απαλλαγμένη από στρατούς κατοχής και διαχωριστικές γραμμές.

H ενέργεια που παρακολούθησα αποτελεί το επιστέγασμα μιας συνεχούς και κοπιαστικής προσπάθειας η οποία αποτελεί μονόδρομο για να διατηρηθεί η ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Αγαπητοί μαυροσκούφηδες, όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο οπλικό σύστημα είναι αυτό που υπηρετείται από το καλύτερο πλήρωμα. Με αυτό που μας παρουσιάσατε σήμερα, νοιώθω ότι για ακόμα μια φορά επιβεβαιώσατε την αποτρεπτική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς και τη δυνατότητα να προασπίσετε την πατρίδα από κάθε εξωτερική επιβουλή” αναφέρει στην ομιλία του ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης

Εμείς στο NEMESISHD.GR ευχόμαστε στα πληρώματα των Κυπριακών αρμάτων όταν έρθει η ώρα της επανένωσης, καλο βόλι και γρήγορη ανακατάληψη των εδαφών.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »