ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Φοβάται Τούρκος επιτελάρχης ε.α.

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Φοβάται Τούρκος επιτελάρχης ε.α.

Μια απίστευτη συνέντευξη παρέθεσε ο ε.α. Τούρκος επιτελάρχης Τζιχάτ Γιαϊτζί, ξεπερνώντας τα όρια της προκλητικότητας και αγγίζοντας την παράνοια.

Ο Γιαϊτζί έδωσε μια μακροσκελή συνέντευξη στην τουρκική εφηρίδα Milligazete στην οποία και φαίνεται να δίνει ρεσιτάλ παραλογισμού. Μεταξύ άλλων, ο πρώην επιτελάρχης της γειτονικής χώρας είπε ότι η Τουρκία θα πρέπει να αφήσει την αμυντική πολιτική απέναντι στην Αθήνα και να βγει στην επίθεση.

Συμπληρώνοντας τις απίστευτες δηλώσεις του Γιαϊτζί, ο δημοσιογράφος όχι απλά έκανε μια τεράστια συνεντεύξη που μόνος της σκοπός ήταν να επιτεθεί ο συνομιλιτής του στη χώρα μας αλλα ακολούθησε ακριβώς την ίδια προκλητική γραμμή φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει “κατεχόμενα νησιά” τα νησιά του Αιγαίου που σύμφωνα με την Τουρκία θα έπρεπε να είναι αποστατικοποιημένα.

Ο Γιαϊτζί κάνει επίσης λόγο για μαξιμαλισμό της Ελλάδας, προσπάθεια εξάλειψης των Τουρκοκυπρίων, αναφέρεται στην απελευθέρωση από την Οθωμανική αυτοκρατορία ως γενοκτονία και επεκτατισμό και μάλιστα αναφερόμενος στη Μεγάλη ιδέα μας κατηγόρησε, ούτε καν ότι θέλουμε αλλά ότι έχουμε κιόλας σχεδιάσει να καταλάβουμε τη Μικρά Ασία.

Συγκεκριμένα πάνω σε αυτό είπε: “Η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι διεξάγουν διπλωματία σύμφωνα με τον στόχο της Μεγάλης Ιδέας. Στόχος τους είναι να συνδέσουν την Κύπρο με την Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό, η ελληνοποίηση της Κύπρου!!!

Τι να διαπραγματευτούμε μαζί τους; Ο οπλισμός και η στρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου έχει τον ίδιο σκοπό, δηλαδή την εισβολή στη Δυτική Ανατολία.”

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »