Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρέχει και δεν φτάνει ο Ερντογάν μετά την επίθεση σάκων της TGB σε Αμερικανό – 17 συλλήψεις

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μέλη της Ένωσης Νεολαίας Τουρκίας (TGB), τα οποία όπως σας ενημερώσαμε έβαλαν σάκους στο κεφάλι αμερικανού στρατιώτη που ανήκει στο πλήρωμα πλοίου του Αμερικανικού Ναυτικού που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Σαραϊμπούρνου(ή αλλιώς του Αγιού Δημητριού) στην Κωνσταντινούπολη, τέθηκαν υπό κράτηση κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης.

Τα 17 μέλη της TGB των οποίων οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν πριν λίγο σε αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης, μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό των δραστών.

Η κίνηση αυτη της Τουρκικής αστυνομίας γίνεται σε μια προσπάθεια να μην γίνει διπλωματικό χάος μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ καθώς, τέτοιου είδους επιθέσεις δεν είναι τυχαίες αλλα είναι αποτέλεσμα του φανατισμού που υπάρχει στην γείτονα χώρα με ευθύνη του Ερντογάν.

Yπενθυμίζουμε οτι τα μέλη της Ένωσης Νεολαίας της Τουρκίας φώναζαν συνθήματα λέγοντας “Γιάνκη πήγαινε σπίτι σου, η νεολαία του Ατατούρκ ειναι στην πρώτη γραμμή” και “Αμερικάνε ηττήθηκες στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία, στο Αφγανιστάν και στην Τουρκία.

Σύμφωνα με Τουρκικές πηγές που κάλυψαν το γεγονός, οι δράστες και μέλη της TGB δήλωσαν οτι δεν έχουν μετανιώσει για την πράξη τους.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα