ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Το ίδιο τεταμένη εξακολουθεί ναι είναι η κατάσταση στον Έβρο. Ακόμα και ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου οι Τούρκοι κομάντος και λαθρομετανάστες επιχειρούν να περάσουν το φράχτη στα σύνορα ώστε να εισέλθουν παράνομα στη χώρα.

Οι απόπειρες των Τούρκων και των μεταναστών αντιμετωπίζονται επιτυχώς από τις ελληνικές αρχές που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται μονίμως σε ετοιμότητα.

Τα τουρκικά οχήματα που επιχειρούν στην περιοχή, είτε μεταφέροντας μετανάστες, είτε πολεμοφόδια όπως δακρυγόνα, είτε ακομη προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη τραβώντας τον με ιμάντες, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πλέον, καθιστώντας τις προσπάθειες των Τούρκων τουλάχιστον τραγελαφικές.

Χθες, ανήμερα της 25ης Μαρτίου επιστράτευσαν ένα τρακτέρ προκειμένου να ρυμουλκήσουν ένα από τα οχήματα που επιχειρούν εναντίον μας.

Πέρα όμως από τη βλάβη του οχήματος, οι Τούρκοι είχαν να αντιμετωπίσουν και την καζούρα των Ελλήνων σκοπών, όπως αναφέρει το thrakinea.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version