, ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, NEMESIS HD

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία κατασκευάζει δικό της εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο μάλιστα θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον Απρίλιο.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η χώρα του έχει σημειώσει “ικανοποιητική πρόοδο όσον αφορά το εγχώριο εμβόλιο”. “Σκοπεύουμε να φέρουμε το δικό μας εμβόλιο στην αγορά το πολύ μέχρι τον Απρίλιο” δήλωσε.

Είπε ακόμη ότι η Τουρκία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ανάπτυξη των εμβολίων παγκοσμίως και πως βρίσκεται σε επικοινωνία με Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ και Ευρώπη.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως έχει κάνει προπαραγγελίες για “ορισμένα εμβόλια” των οποίων τις πρώτες δόσεις θα παραλάβει η Τουρκία στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη ότι “το εμβόλιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για το κοινό καλό της ανθρωπότητας ανεξάρτητα από πολιτικές διαφορές ή εμπορικά κίνητρα”. “Δεν έχει νόημα να προστατευθεί κανείς μεμονωμένα αν δεν απελευθερωθεί όλος ο κόσμος από την απειλή”, δήλωσε.

Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για το εμβόλιο πραγματοποιήθηκαν σε συνεδρίαση του κυβερνόντος κόμματος δικαιωσύνης και ανάπτυξης (AKP).

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020-21