ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: “Ελληνικά πυρά εναντίον δύο Πακιστανών στον Έβρο”

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Σοκζού, ομάδα Πακιστανών “προσφύγων”όπως τους χαρακτηρίζει μετέβη στις όχθες του ποταμού Έβρου, επιδιώκοντας να διασχίσει παράνομα τον ποταμό για να περάσει προς την Ελλάδα.

Δύο Πακιστανοί που άνηκαν σε αυτην την ομάδα πυροβολήθηκαν στο πόδι απο δυνάμεις του Ελληνικού στρατού που περιπολούσαν στα σύνορα. Οι τραυματισμένοι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της τουρκικής κομμώπολης Μακρά Γέφυρα ή αλλιώς Ουζούν Κιοπρού με ασθενοφόρα που έφθασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για τραυματισμό απο πυρά.

Η Τουρκική εφημερίδα αναφέρει οτι η Τουρκία εχει ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η προσπάθεια της Τουρκίας να εμφανίσει τους Έλληνες ως αυτούς που ανοίγουν πυρ εναντιον οποιουδήποτε & τους Τούρκους ως ειρηνοποιούς της περιοχής ειναι μια συχνή πρακτική που ακολουθεί η Αγκυρά προσπαθώντας να στρέψει την διεθνή κοινή γνώμη εναντίον της χώρας μας.

Δεν εχει περάσει αλλωστε και πολύς καιρός απο τους ψευτικούς ισχυρισμούς της Τουρκίας για τον Τούρκο που δήθεν σκοτώθηκε απο Ελληνικά πυρά, υπόθεση που μάλιστα οδήγησε και σε επίσημο διάβημα της Τουρκίας προς το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Share