ΤΩΡΑ: Μπαράζ πυραύλων από τη Γάζα στοχεύουν την Ιερουσαλήμ

ΤΩΡΑ: Μπαράζ πυραύλων από τη Γάζα στοχεύουν την Ιερουσαλήμ

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Twitter δείχνουν μπαράζ πυραύλων να εκτοξεύονται από τη Γάζα προς την Ιερουσαλήμ και να αναχαιτίζονται αμέσως από τα συστήματα αεράμυνας Iron Dome.

Συντάκτης της εφημερίδας Times Of Israel δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την αναχαίτιση των παλαιστινιακών πυραύλων που προσπάθησαν να διεισδύσουν στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Ο IDF απάντησε στο μπαράζ πυραύλων βομβαρδίζοντας τις θέσεις εκτόξευσης, αλλά αρκετές αστοχίες προκάλεσαν θανάτους αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. Συνολικά επτά πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα προς την Ιερουσαλήμ.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γάζα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, μετά τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, ανέφεραν νοσοκομεία της Γάζας, καθώς έχουν προκληθεί εντάσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων σχετικά με τις εξώσεις στην Ιερουσαλήμ.

“Έχουμε την ικανότητα, την εξουσία και την πρόθεση να διαχειριστούμε ένα βαρύ πλήγμα στη Χαμάς, η κλιμάκωση θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα” ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού ως απάντηση για τους πυραύλους.

Share
Translate »