Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Το τερμάτισε ο Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια απο τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Το τερμάτισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ο οποίος έχει καταντήσει τον επίσημο λογαριασμό της Τουρκικής Προεδρίας στο Twitter στην κυριολεξία «τσίρκο» με τις απειλές καφενείου που εκτοξεύει σχεδόν καθημερινά.

Συγκεκριμένα ο Ερντογάν δήλωσε:

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Απέναντι σε ποιον; Κόντρα στην Τουρκία. Ό,τι κι αν κάνετε, θα κάνουμε πάντα ό,τι είναι απαραίτητο, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε»

Η ψύχωση του Ερντογάν με την συνεργασία ΗΠΑ και Ελλάδας δεν είναι καθόλου τυχαία και μάλλον υποδεικνύει έναν πραγματικό φόβο μην στο τέλος η Τουρκία έχει την τύχη του Ιράκ, το οποίο αμέσως μετά την εισβολή του στο Κουβέιτ καταστράφηκε απο τις συμμαχικές χώρες των οποίων ηγούνταν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τερμάτισε ο Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια απο τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας»
PHOTO: ΓΕΕΘΑ

Ο Ερντογάν βλέπει τον αποτρεπτικό παράγοντα της Γαλλίας και των ΗΠΑ να μεγαλώνει διαρκώς στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και μακάρι να πραγματοποίησει τις απειλές του προς αυτές τις δυνάμεις για να δει και την αντίστοιχη αντίδραση που τόσο φαίνεται να επιθυμεί.

Αν η Τουρκία θέλει να αναμετρηθεί με την Ελλάδα να ξέρει ότι δεν χρειαζόμαστε ούτε συμμάχους ούτε κανέναν, μπορεί να κοιτάξει κάλιστα τον χάρτη ο Τούρκος Πρόεδρος απο το 1821 μέχρι τώρα και θα καταλάβει αμέσως ποιός επεκτείνεται συνεχώς και πιος μικραίνει. Αυτό είναι το μόνο σχόλιο μας ως NEMESIS HD.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα