, “ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ” – Οργή Ερντογάν κατά “αντι-ισλαμιστών”, NEMESIS HD

“ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ” – Οργή Ερντογάν κατά “αντι-ισλαμιστών”

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι “οι Τούρκοι πρέπει να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της Ιερουσαλήμ, ακόμα και με τη ζωή τους”, τονίζοντας ότι αποτελεί “τιμή του Ισλαμικού έθνους”, ανέφερε το Πρακτορείο Anadolu.

“Ας αφήσουμε όλοι τις διαφορές μας στην άκρη, και να συναντηθούμε στον κοινό παρονομαστή του Ισλάμ απέναντι στις επιθέσεις κατά των ιεροτήτων μας” είπε.

“Παρατηρούμε την άνοδο του ιδεολογικού εξτρεμισμού, ο οποίος δεν διαφέρει από τις πρακτικές του ISIS ή της οργάνωσης Γκιουλέν, αλλά βλέπουμε αρχηγούς κρατών να τον ενθαρρύνουν” πρόσθεσε.

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον, κατά τα λεγόμενά του, “αντι-ισλαμισμό” ως έναν ιό που εξαπλώνεται γρήγορα, λέγοντας: “Εκτός από τον κορωναϊό, αυτό το έτος αντιμετωπίσαμε τον ταχύτερα διαδεδομένο ιό του αντι-ισλαμισμού”.

Επεσήμανε ότι “όλοι υποστήριξαν την κακοποίηση του Προφήτη Μωάμεθ πρόσφατα με το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης στη Γαλλία” και ότι “η προσβολή των ιεροτήτων των άλλων δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ελευθερία”.

Πρόσθεσε πως “επιδιώκει μια ισορροπημένη και δίκαιη πολιτική για τις θρησκευτικές ελευθερίες που παρέχει ένα πρότυπο για όλη την ανθρωπότητα”, σημειώνοντας ότι “υπάρχουν εκείνοι που δεν αντιμετωπίζουν την παραμικρή κριτική μετά την επίθεση στις ιερές αξίες των Μουσουλμάνων, και δικαιολογούν αυτή την επίθεση με την ελευθερία της σκέψης και της ενημέρωσης”.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020-21