“ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΩ” | Ο Ερντογάν απειλεί τους Κούρδους στη Συρία

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Ερντογάν μετά την πρόσφατη επίθεση στη Συρία που στοίχισε τη ζωή σε δύο στελέγχη των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας, αφού απείλησε να εξαλείψει κάθε απειλή στη Βόρεια Συρία.

Ο Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε για την επίθεση το κουρδικό YPG, όπως έκαναν και άλλα μέλη της κυβέρνησής του, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η συγκεκριμένη επίθεση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Την επίθεση με πυραύλους στο τουρκικό όχημα ακολούθησε κι άλλη επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς, που σύμφωνα με πληροφορίες, προσγειώθηκαν και εξεράγησαν στη νότια Τουρκία, στα σύνορα με τη Συρία.

“Δεν μας έχει μείνει υπομονή σε σχέση με κάποιες περιοχές στη Συρία, οι οποίες έχουν την τάση να είναι πηγές επιθέσεων εναντίον της χώρας μας” είπε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους.

“Είμαστε αποφασισμένοι να εξαλείψουμε τις απειλές που προέρχονται από τη Συρία με κάθε μέσο. Η πρόσφατη επίθεση στην αστυνομία μας και η παρενόχληση που είχε στόχο έδαφός μας είναι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι” πρόσθεσε ο Ερντογάν.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Share
Translate »