“Θα πάρουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε 5 ώρες” – Απάντηση Πεκέρ

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Σε νέες δηλώσεις που γελοιοποιούν την τουρκική κυβέρνηση προχώρησε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος και αντίπαλος του Ερντογάν, Σεντάτ Πεκέρ, απαντώντας σε δηλώσεις πρώην βουλευτή του AKP ότι σε 5 ώρες μπορεί ο τουρκικός στρατός να μπει στην Αθήνα.

“Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν, μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία.” δήλωσε ο Μετίν Κουλούνκ πρώην βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος AKP σε εκδήλωση με θέμα “Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

“Ο Metin Külünk, ένας από τους παλιούς μου φίλους, ενθουσιάστηκε ξανά. Είπε «Θα μπούμε στην Αθήνα σε 5 ώρες αν χρειαστεί». Μπήκατε στη Συρία λέγοντας πως επρόκειτο να κάνουμε την επόμενη προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος των Ομεϋαδών στη Δαμασκό. Ωστόσο, δεν μπορείτε να πετάξετε ούτε χαρταετό λίγο πέρα ​​από τα σύνορά μας χωρίς άδεια από τη Ρωσία.” έγραψε στο twitter ο αυτοεξόριστος στα ΗΑΕ, Σεντάτ Πεκέρ.

“Ώστε η Ελλάδα θα είναι η νέα μας ιστορία για να χειραγωγήσουμε τον αφελή λαό μας. Μακάρι ο παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Τι είδους εξαπάτηση είναι αυτή; Τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Ακόμα μεγαλύτερο ρεζιλίκι από αυτό είναι το “Είμαστε κατά των επιτοκίων”.

Για όνομα του Θεού! Υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν επιβάλλουν τέτοια επιτόκια που επιβάλλει το κράτος όταν δεν πληρώνονται στην ώρα τους οι φόροι, τα δάνεια σε κρατικές τράπεζες, οι λογαριασμοί του νερού, και όλα τα χρέη στο δημόσιο.

Το αξιότιμο κράτος μας, πρέπει κατ’ αρχάς να σταματήσει να βάζει επιτόκια σε αυτά που έχει να λαμβάνει, σε αυτή την περίοδο κρίσης. Για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα, θα πουλήσετε την πατρίδα μας, το Ανατολικό Τουρκιστάν στο λεπτό, και μετά λέτε ότι σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα (αν ο σκοπός σας είναι κοροϊδέψετε, κανείς δεν εξαπατάται)” κατέληξε ο Πεκέρ.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Πρόσφατα

Ρωσικό ΥΠΑΜ: “200+ απώλειες για την Ουκρανία στην Μαρίινκα” – Τι αναφέρει για την τακτική κατάσταση

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν σήμερα νέα ενημέρωση σχετικά...

Ρωσική άσκηση-μήνυμα στις ΗΠΑ – Ο Ρωσικός στόλος δίπλα στην Αλάσκα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι δυνάμεις...

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

PrSM: Τα “μακρύ χέρι” των HIMARS και M270

Ο αντικαταστάτης των ATACMSΗ ανάπτυξη του PrSM (Precision Strike...

Αντιαποβατικά M1117: Ενισχύοντας την άμυνα των νησιών

Το M1117 Guardian (ASV) είναι ένα Αμερικανικό Θωρακισμένο Όχημα...