Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2025
14.5 C
Athens

“Θα πάρουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε 5 ώρες” – Απάντηση Πεκέρ

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε νέες δηλώσεις που γελοιοποιούν την τουρκική κυβέρνηση προχώρησε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος και αντίπαλος του Ερντογάν, Σεντάτ Πεκέρ, απαντώντας σε δηλώσεις πρώην βουλευτή του AKP ότι σε 5 ώρες μπορεί ο τουρκικός στρατός να μπει στην Αθήνα.

“Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν, μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία.” δήλωσε ο Μετίν Κουλούνκ πρώην βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος AKP σε εκδήλωση με θέμα “Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

“Ο Metin Külünk, ένας από τους παλιούς μου φίλους, ενθουσιάστηκε ξανά. Είπε «Θα μπούμε στην Αθήνα σε 5 ώρες αν χρειαστεί». Μπήκατε στη Συρία λέγοντας πως επρόκειτο να κάνουμε την επόμενη προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος των Ομεϋαδών στη Δαμασκό. Ωστόσο, δεν μπορείτε να πετάξετε ούτε χαρταετό λίγο πέρα ​​από τα σύνορά μας χωρίς άδεια από τη Ρωσία.” έγραψε στο twitter ο αυτοεξόριστος στα ΗΑΕ, Σεντάτ Πεκέρ.

“Ώστε η Ελλάδα θα είναι η νέα μας ιστορία για να χειραγωγήσουμε τον αφελή λαό μας. Μακάρι ο παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανέναν να υποφέρει. Τι είδους εξαπάτηση είναι αυτή; Τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Ακόμα μεγαλύτερο ρεζιλίκι από αυτό είναι το “Είμαστε κατά των επιτοκίων”.

Για όνομα του Θεού! Υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν επιβάλλουν τέτοια επιτόκια που επιβάλλει το κράτος όταν δεν πληρώνονται στην ώρα τους οι φόροι, τα δάνεια σε κρατικές τράπεζες, οι λογαριασμοί του νερού, και όλα τα χρέη στο δημόσιο.

Το αξιότιμο κράτος μας, πρέπει κατ’ αρχάς να σταματήσει να βάζει επιτόκια σε αυτά που έχει να λαμβάνει, σε αυτή την περίοδο κρίσης. Για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα, θα πουλήσετε την πατρίδα μας, το Ανατολικό Τουρκιστάν στο λεπτό, και μετά λέτε ότι σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα (αν ο σκοπός σας είναι κοροϊδέψετε, κανείς δεν εξαπατάται)” κατέληξε ο Πεκέρ.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Πρόσφατες εξελίξεις

Αντιστέκονται οι Κούρδοι: Μπαράζ μαχών και Τουρκική εμπλοκή στις μάχες έξω από το Φράγμα Τισρίν της Συρίας

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανέφεραν έντονες μάχες εναντίον...

Η Κύπρος ξεκινά γεωτρήσεις στο οικόπεδο 5 – Τι αναφέρει η ΕΡΤ

Η Κυπριακή Δημοκρατία εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, NAVTEX...

Διαβάστε επίσης

ATOM: Tο Ρωσικό IFV βασισμένο στο γαλλικό VBCI

To ATOM είναι ένα τροχοφόρο IFV, που αναπτύχθηκε από...

IVECO: Δυναμική παρουσία στην DEFEA 2023 με προτάσεις για τον Ελληνικό Στρατό

Ανάμεσα στους κολοσσούς της παραγωγής στρατιωτικών οχημάτων στην αμυντική...

F-35: Μάθε τους λόγους υπεροχής του έναντι άλλων μαχητικών + Επίκαιρες ερωτοαπαντήσεις

Στον γρήγορα εξελισσόμενο και πολύπλοκο αεροπορικό κόσμο, υπάρχουν πάντα...

F-15EX: Φέρνοντας το «φονικό» F-15 στον 21ο αιώνα

Το F-15EX αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς το μέλλον...

Αντιαποβατικά M1117: Ενισχύοντας την άμυνα των νησιών

Το M1117 Guardian (ASV) είναι ένα Αμερικανικό Θωρακισμένο Όχημα...

KF-51 Panther και EMBT: Το μέλλον των ευρωπαϊκών αρμάτων μάχης

Στην Eurosatory 2022, Rheinmetall και KNDS, κοινοπραξία KMW και...

Περισσότερες Εξελίξεις