Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, νωρίς το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη με τους Αρχηγούς των κλάδων ώστε να αναδιαταχθούν τα σχέδια επιφυλακής και ν’ αυξηθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα σε Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Στρατό Ξηράς.

Σύμφωνα με πηγές απο το ΠΝ η ηγεσία γνώριζε ήδη την κίνηση των Τούρκων απο χθές και για αυτόν τον λόγο ηδη είχε δώσει εντολή ετοιμότητας στα πλοία αλλα και στην Πολεμική Αεροπορία για παν ενδεχόμενο.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο πρωθυπουργός θα θέσει στον κ. Μισελ το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας με βάση τις τελευταίες κινήσεις της Άγκυρας ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επιστρέφει αμέσως μετά τη συνάντηση με τον ομόλογό του Ζοάου Γκόμες Κραβίνιου,στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθεί και να έχει πλήρη εικόνα για τις κινήσεις των Τούρκων.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα