Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ρωσικό ΥΠΑΜ: “200+ απώλειες για την Ουκρανία στην Μαρίινκα” – Τι αναφέρει για την τακτική κατάσταση

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν σήμερα νέα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στα μέτωπα της Ουκρανίας και συγκεντρώσαμε τις πληροφορίες που παρέχουν ανά μέτωπο. Συγκεκριμένα σε σημεία της ανακοίνωσης του το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

Περιφέρεια Ντονέτσκ: Η νότια στρατιά, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, απέκρουσε με επιτυχία τέσσερις επιθέσεις των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Βοντιάνογιε και τη Μαρίινκα. Οι ουκρανικές δυνάμεις φέρεται να υπέστησαν σημαντικές απώλειες, συμπεριλαμβανομένων έως και 200 ατόμων και αρκετών στρατιωτικών μέσων.

Περιοχή Κρασνολιμάν: Η κεντρική στρατιά χρησιμοποιώντας ελικόπτερα και πυροβολικό, απέτρεψε δύο επιθέσεις των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων κοντά στη δασική περιοχή κοντά στη Γκριγκόροφκα και τη Σερεμπριάνκα, με αποτέλεσμα την απώλεια 30 Ουκρανών στρατιωτών και πολλών οχημάτων.

Περιοχή Ζαπορίζια: Οι ρωσικές δυνάμεις στόχευσαν τις ουκρανικές κοντά στο Ρομπότινε και το Βερμπόβε, εξουδετερώνοντας 20 ουκρανούς στρατιώτες και πολλά οχήματα.

Νότιο Ντονέτσκ: Τα χτυπήματα της ανατολικής στρατιάς κοντά στο Σταρομαγιόρσκογιε, το Νοβοντονέτσκογιε και το Πριγιούτνογιε οδήγησαν στην εξουδετέρωση 110 ουκρανικών στρατευμάτων και πολλών οχημάτων. Μια αποθήκη πυρομαχικών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο Ζιλιόνι Γκάι χτυπήθηκε επίσης.

Περιοχή Κουπιάνσκ: Η δυτική στρατιά, με εναέρια υποστήριξη και πυροβολικό, έπληξε εχθρικές θέσεις κοντά στην Αρτιόμοβκα, τη Σίνκοφκα και σε άλλες τοποθεσίες. Η ουκρανική πλευρά φέρεται να έχασε 20 στρατιώτες, πολλά άρματα μάχης και οχήματα.

Περιφέρεια Χερσώνας: Οι ρωσικές δυνάμεις ανέφεραν ότι εξουδετέρωσαν 80 Ουκρανούς στρατιώτες, πολλά οχήματα και συστήματα ραντάρ κοντά στη Νοβοπετρόφκα. Σημεία διοίκησης πολλών ταξιαρχιών των ουκρανικών στρατευμάτων στοχοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές.

Αεράμυνα: Ρωσικά συστήματα αναχαίτισσαν 10 ρουκέτες από MLRS τύπου HIMARS και κατέρριψαν 15 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε διάφορες περιοχές.

Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα