Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΡΩΣΙΚΟ SU-57 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Συμμετοχή στην IDEF 2021

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στη Διεθνή Έκθεση Όπλων “IDEF 2021”, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου, πρόκειται να συμμετάσχει η Ρωσία με τα τελευταία προϊόντα της αμυντικής της βιομηχανίας.

Η ρωσική εταιρεία εξαγωγής όπλων, Rosoboronexport, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι στην έκθεση “IDEF 2021 θα παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας που δεν έχουν παρουσιαστεί στην Τουρκία στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου του μαχητικού αεροσκάφους Su-57 5ης γενιάς και του νέου ρωσικού αυτοκινούμενου πυροβολου 155 mm Msta-S.

Μεταξύ των εκθεμάτων της Ρωσίας στην τουρκική έκθεση θα παρουσιαστούν μοντέλα μινιατούρες του μαχητικού Su-35, του ελικοπτέρου Ka-52 και του άρματος μάχης T-90S.

Η ρωσική ανακοίνωση αναφέρει ότι συνολικά θα παρουσιαστουν πάνω από 400 προϊόντα στρατιωτικής χρήσης.

Μεταξύ των ρωσικών εταιριών που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έκθεση “IDEF 2021” είναι και η εταιρεία “Καλάσνικοφ”, η οποία θα παρουσιάσει τα πιο σημαντικά προϊόντα της.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα