Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ – Ενίσχυση των Ρωσικών δυνάμεων

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Ρωσική Υπηρεσία Ναυτικών Πληροφοριών ανακοίνωσε την είσοδο του ρωσικού αντιτορπιλικού “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ” στη Μεσόγειο.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι το αντιτορπιλικό “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ” διέσχισε το Στενό του Γιβραλτάρ τη νύχτα της 18ης Αυγούστου, με κατεύθυνση προς την ανατολική Μεσόγειο.

Οι Ρώσοι τονίζουν ότι το “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ” θα εισέλθει σε ένα από τα λιμάνια το συντομότερο δυνατόν για ανεφοδιασμό. Στη συνέχεια θα συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι να ενταχθεί στον ρωσικό στόλο στη Μεσόγειο.

Το “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ” αναχώρησε από τη βάση του Ρωσικού Ναυτικού στην πόλη Σεβερομόρσκ, στη βόρεια Ρωσία, στις 28 Ιουνίου. Πριν φτάσει στη Μεσόγειο, συμμετείχε στη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε από το Ρωσικό Ναυτικό στην Αγία Πετρούπολη. Στη συνέχεια έλαβε μέρος σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε από ρωσικές ναυτικές μονάδες στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα