ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΑΤΑΤΟΥΡΚ: Τίμησαν τον «Μεγάλο Ηγέτη» που σφάγιασε Έλληνες

Από Nemesis HD
1 Λεπτά Ανάγνωσης
Photo by Segafredo18, CC BY-SA 3.0

Ανάρτηση για την έναρξη του «Πολέμου της Αναξαρτησίας» της Τουρκίας έκανε η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα την Τετάρτη 19 Μαΐου εκφράζοντας τον σεβασμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συμπολεμιστές του.

Στην ανάρτηση, επίσης, η πρεσβεία επισημαίνει τη στήριξη που παρείχε τότε η Ρωσία στην Τουρκία.

«Τιμούμε με σεβασμό τον Μεγάλο Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συμπολεμιστές του για την 103η επέτειο από την έναρξη του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, στον οποίο η Σοβιετική Ρωσία στάθηκε στο πλευρό της Τουρκίας,» έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία.

Ως Nemesis HD θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όπως η ίδια η Ρωσία δήλωσε καμαρώνοντας ήταν εκείνη που υποστήριξε την Τουρκία σε αυτό τον πόλεμο και έδωσε μεγαλύτερη δύναμη στον Ατατούρκ ενώ γνώριζε ότι σκοτώνει και εκδιώκει τους Έλληνες της Μικράς Ασίας.

- Advertisement -

Διαβάστε ακόμα: Απαντήσεις ΥΕΘΑ για F-35, αντιμετώπιση Τουρκικών UAV και Πολεμικό Ναυτικό – NEMESIS HD

Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR