Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ “ΟΙΚΟΠΕΔΟ” ΒΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ: Σφοδρά αεροπορικά πλήγματα απο SU24M

Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ “ΟΙΚΟΠΕΔΟ” ΒΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ: Σφοδρά αεροπορικά πλήγματα απο SU24M

H Ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε ισχυρα αεροπορικά πλήγματα εναντιον της τρομοκρατικής ομάδας Στρατιώτες του Καυκάσου, καθώς κυριολεκτικά ισοπέδωσε ένα στρατόπεδο της ομάδας στη βορειοδυτική Συρία.

Το RuVesna.Su ανήρτησε στο YouTube αποκλειστικά βίντεο της ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων που δειχνει την στοχοποίηση του κέντρο εκπαίδευσης ισλαμιστών, το οποίο μέχρι χθες βρίσκονταν 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του Κυβερνείου του Ιντλίμπ.

Στο βίντεο, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις φαίνονται να στοχεύουν τη βάση της οργάνωσης καταστρέφοντας την ολοκληρωτικά πριν επιστρέψουν στην αεροπορική βάση Hmemim στις ακτές της Λατάκια.

Τα βομβαρδιστικά Su-24M των ρωσικών δυνάμεων χτύπησαν με ισχυρές βόμβες FAB- 500 τα αρχηγεία, τους στρατώνες και τα οχήματα της ισλαμιστικής οργάνωσης στη βορειοδυτική Συρία.

Η οργάνωση Στρατιώτες του Καυκάσου είναι μία από τις πιο ισχυρές ισλαμιστικές οργανώσεις στη Συρία, καθώς έχουν πραγματοποιήσει αρκετές ισχυρές επιθέσεις εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Share
Translate »