Ράπισμα Μενέντεζ σε ΕΕ & Τουρκία για την Κύπρο!

Επίθεση εξαπέλυσε ο φιλέλληνας γερουσιαστής των ΗΠΑ Bob Menendez στην Τουρκία σε αναρτησή στο Twitter της ‎Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ στην οποία είναι Πρόεδρος, για την παραβίαση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας απο τουρκικά πολεμικά πλοία μετα την έκδοση παράνομης NAVTEX.

Η Τουρκία υπονομεύει για άλλη μια φορά τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτή τη φορά παραβιάζοντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι ΗΠΑ πρέπει να σταθούν στο πλευρό της Κύπρου και η ΕΕ θα πρέπει επίσης να υποστηρίξει πλήρως τα ζωτικά συμφέροντα ενός από τα κράτη μέλη τηςδήλωσε ο Μενέντεζ

Η δήλωση Μενέντεζ ειναι τόσο σωστή που ξεφτιλίζει και την Ευρωπαική Ένωση για τον στρουθοκαμηλισμό στο ζήτημα της Κύπρου, όπου προσπαθεί να υποβαθμίσει τις Τουρκικές παραβίασεις στην Κύπρο για να αποφύγει να πλήξει την Τουρκία με κυρώσεις.

Ως NEMESISHD.GR ευχαριστούμε τον Γερουσιαστή Bob Menendez για την ευγενική προσφορά του στο Ελληνικό έθνος & που αποτελεί μια φωνή λογικής σε εναν τόσο παράλογο κόσμο.

NEMESISHD.GR – Η Αντιγραφή απαγορεύεται χωρίς σχετική άδεια

Share
Translate »