Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

” Τα J-SOW και ο Φόβος της Τουρκίας”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση


Τις τελευταίες μέρες βλεπουμέ πλήθος δημοσιευμάτων των Τουρκικών Media , για την αυξησή του οπλοστασίου της ΠΑ με βόμβες J-SOW . Κάνοντας εμφανή τον φόβο που κυριεύει  το Τουρκικό ΓΕΣ εδω και μερικά χρόνια .

Ας δούμε πρώτα τι είναι οι JSOW:
Το ΑGM-154 JSΟW (Joint Stand-Οff Weapon) αποτελεί αυτή την στιγμή το πλέον εξελιγμένο όπλο γενικής χρήσης των μαχητικών της ΠΑ και εξοπλίζει την “ελίτ” Μοίρα των F-16 Block Adv. στον Άραξο.
Το AGM-154 JSOW είναι ουσιαστικά ένα μη προωθούμενο σύστημα διανομής υποπυρομαχικών, με σύστημα καθοδήγησης που συνδυάζει δορυφορικό σύστημα ναυτιλίας GPS με αδρανειακή μονάδα πλοήγησης (IMU). 
Το οπλο αυτό προσδίδει στην χώρα κάτοχο τεράστιες ικανότητες  κρούσης με στοχεύμενα και καίρια χτυπήματα.

Ο λόγος τον οποιό κυριώς φοβούντε οι Τούρκοι ειναι οτι ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ , αυτο αυτοματα σημαίνει οτι με την εναρξή των εχθροπραξιών ακαριαία χανουν το 50% της Οικονομικής τους δυναμής και δημιουργήτε τεραστίο προβλημά στην αμυντική τους βιομηχανία . Αυτο θα πρεπει η πολιτική ηγεσία να το βαλει στο νού της και να σταματήσει να μοιράζει ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ανευ λόγου και αιτίας.
Ο ΕΣ θα πολεμησει  και μαζι του και ο Ελληνικος Λαος! 

-Nemesis HD

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα