Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ: “Οι Έλληνες μας διώχνουν”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε μια κίνηση-πρόκληση προχώρησε η Πακιστανική κοινότητα της Ελλάδας, καθώς ο πρόεδρός της ανήρτησε πριν λίγες μέρες βίντεο στη σελίδα της κοινότητας στο facebook στο οποίο, όπως αναφέρεται στην περιγραφή συμβουλέυει τους ομοεθνείς του για το πώς να αποφύγουν τη σύλληψη.

Το βίντεο είναι στα Ούρντου, την επίσημη γλώσσα του Πακιστάν, η περιγραφή όμως του βίντεο αναφέρει: “Προσοχή ….. Το νομοσχέδιο σύλληψης “Σκούπα” είναι έτοιμο να εμφανιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο …… Πώς να προστατευτείτε και ποιες προφυλάξεις μπορείτε να πάρετε”.

Προφανώς, ο Πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας αναφέρεται στη νέα ΚΥΑ των Υπουργείων Εξωτερικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία τα αιτήματα ασύλου μεταναστών και προσφύγων συγκεκριμένων χωρών, μεταξύ των οποίων και το Πακιστάν, θα απορρίπτονται καθώς όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της υπουργικής απόφασης, η Τουρκία κρίνεται πλέον ασφαλής τρίτη χώρα και μπορεί να αναλάβει τις εν λόγω αιτήσεις ασύλου, αφού δεν συντρέχει κίνδυνος για αυτούς τους ανθρώπους στη γειτονική χώρα.

Επιπλέον, η πακιστανική ένωση καλεί τους Πακιστανούς από όλη την Ελλάδα μέσω ανάρτησης σε διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενημερώνοντας μάλιστα πως διατίθεται και μισθωμένα λεωφορεία για τη μετακίνησή τους.

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα