Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ: Ολλανδή βουλευτής “νιώθει σαν σπίτι της τα Κατεχόμενα”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ολλανδίας βρέθηκε πριν λίγες μέρες στα Κατεχόμενα για να ενημερωθεί για τον τουρισμό στο ψευδοκράτος.

“Σήμερα είχα μια ανεπίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού της Βόρειας Κύπρου. Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, μιλήσαμε για τον τουρισμό στη Βόρεια Κύπρο και το πόσο δύσκολα είναι με την πανδημία του κορωνοϊού.” έγραψε σε ανάρτηση της στο twitter η Ολλανδή βουλευτής, Λιάν ντεν Χάαν.

Το ψευδοκράτος, από πλευράς του δηλώνει ότι προτάθηκε συνεργασία στην Ολλανδή βουλευτή για την προώθηση του τουρισμού στα κατεχόμενα και ότι η ίδια όχι μόνο δέχτηκε αλλά πρόσθεσε ότι επισκέπτεται τα κατεχόμενα κάθε χρόνο και τα νιώθει σπίτι της. Μάλιστα δήλωσε έτοιμη να κάνει ότι χρειαστεί για να βοηθήσει το ψευδοκράτος.

Αυτή η κίνηση είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να πραγματοποιείται από Ολλανδή βουλευτή της οποίας το κράτος είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, όπως ακριβώς και η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η επίσκεψη της Λιάν ντεν Χάαν στα κατεχόμενα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της Ολλανδίας, με τους Ολλανδούς πολίτες να την κατακρίνουν για την πράξη της.

Είναι ανεπίτρεπτο Ευρωπαίοι σύμμαχοι να στρέφονται με τέτοιο τρόπο εναντίον κρατών μελών της Ένωσης και το περιστατικό θα πρέπει να απαντηθεί τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα