Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ” – ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι εργάστηκε για τη διοργάνωση συνόδου κορυφής με την Τουρκία και το Ιράν για να συζητήσει τη σύγκρουση στην περιοχή Idlib της Συρίας, αλλά όχι για την τετραμερή διάσκεψη κορυφής που θα συγκέντρωνε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Τουρκία και τη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Τάγιϊπ Ερντογάν δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ότι δεν υπήρξε ακόμη πλήρης συμφωνία για τη διεξαγωγή μιας προτεινόμενης συνόδου κορυφής της 5ης Μαρτίου με τη Ρωσία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, αλλά ότι θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν της Ρωσίας εκείνη την ημερομηνία.

Ερωτηθείς για τα σχόλια του Ερντογάν, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι δεν έχουν διεξαχθεί συζητήσεις για τη διεξαγωγή διάσκεψης κορυφής με τη Γαλλία και τη Γερμανία. Η Ρωσία εξέταζε μόνο μια σύνοδο κορυφής για την Idlib με το Ιράν και την Τουρκία, είπε.

Ο Πέσκοφ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος συζητήσεις για πιθανή συνάντηση μεταξύ του Πούτιν και του Ερντογάν.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα