Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παρουσίαση της Intracom στο ΓΕΣ – Σύγχρονες προτάσεις για τις Ειδικές Δυνάμεις

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Ελληνική εταιρεία INTRACOM που ξεχωρίζει για τις τεχνολογικές καινοτομίες της τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρουσίαση της Intracom στο ΓΕΣ - Σύγχρονες προτάσεις για τις Ειδικές Δυνάμεις
Photo by geetha.mil.gr

Η εταιρεία ενημέρωσε τους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Στρατού για σειρά απο τεχνικολογικές εξελίξεις που στοχεύουν κυρίως στις Ειδικές δυνάμεις και στην διεξαγωγή ειδικών επιχειρήσεων μέσω της χρήσης νέω καινοτομιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας INTRACOM, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και σύγχρονες προτάσεις, για την εφαρμογή έξυπνων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και συστημάτων επικοινωνιών σε οχήματα εφόδου, εξειδικευμένα για επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΓΕΣ.

Η IDE και το LOTUS

LOTUS UAV
PHOTO: LOTUS – IDE

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως σας έχουμε ενημερώσει η Intracom Defense βρίσκεται πίσω απο την ανάπτυξη του προγράμματος LOTUS που σκοπεύει να δώσει στην χώρα το πρώτο εθνικό stealth UAV με σύγχρονες δυνατότητες.

Η υπογραφή εξουσιοδότησης απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την συνεργασία της ΓΔΑΕΕ με την Intracom Defense (IDE) για την ανάπτυξη του LOTUS πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2021.

Δείτε περισσότερα άρθρα για εξοπλισμούς και προτάσεις για εξοπλιστικά προγράμματα ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμα: Ελληνικό ενδιαφέρον για APKWS: Συνάντηση στο ΓΕΑ

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα