Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “Οι κατατρεγμένοι του κόσμου περιμένουν την Τουρκία”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τη “μάσκα” του φιλάνθρωπου φόρεσε για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του την Παρασκευή σε εγκαίνια αυτοκινητόδρομου στην Κωνσταντινούπολη, χαρακτηρίζοντας και πάλι το Ισραήλ κράτος τρομοκρατίας και λέγοντας πως οι Παλαιστίνιοι περιμένουν την Τουρκία να τους απελευθερώσει από τους κατακτητές.

Η Τουρκία δεν θα σταματήσει να δείχνει στον κόσμο πώς άλλαξε ο χάρτης της Παλαιστίνης από την αρχή της ισραηλινής κατοχής, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

“Θα πούμε στον κόσμο τι είναι το Ισραήλ. Όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι είναι αυτό το τρομοκρατικό κράτος, το Ισραήλ.

Οι κατατρεγμένοι του κόσμου περιμένουν την ημέρα που η Τουρκία θα είναι ισχυρή.


Η Παλαιστίνη μας περιμένει. Η Παλαιστίνη μας περιμένει με παιδιά που κλαίνε. Απευθύνομαι κυρίως στους νέους μας. Νέοι, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά αυτό το τρομοκρατικό κράτος, το Ισραήλ” είπε ο Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι από όταν ξεκίνησαν οι πρόσφατες επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η τουρκική κυβέρνηση κατηγορούσε με καθημερινές δηλώσεις το Ισραήλ. Ο τουρκικός λαός από την πλευρά του στάθηκε επίσης στο πλευρό της Παλαιστίνης ζήτωντας ακόμη και την επέμβαση του τουρκικού στρατού, πρόταση η οποία ακούστηκε και από Τούρκους αξιωματούχους.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα