ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Επεισόδιο στη Χίο

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Επεισόδιο στη Χίο

Νέα σοβαρή Τουρκική πρόκληση στα ανοιχτά της Χίου. Την περάσμενη βδομάδα, τουρκικές ακταιωροί προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφη της Frontex.

Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες που μας μετέφεραν στο NEMESISHD.GR και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί απο την επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Λιμενικού, σκάφη της FRONTEX ήρθαν τετ α τετ με Τουρκικές ακταιωρούς ανοιχτά της Χιου με μια απο τις Τουρκικές να παραβιάζει προκλητικά τα Ελληνικά χωρικά υδατα σε μια τρελή προσπάθεια να εμβολίσει σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε στην περιοχη.

Ο καπετάνιος του σκάφους της FRONTEX τελευταία στιγμή απέφυγε την σύγκρουση με την Τουρκική ακταιωρό που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με κύριο σκόπο όχι μονο να εμβολίσει αλλα και να βυθίσει το σκάφος.

Οι Τουρκικές προκλήσεις ανοιχτά της Χιού που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα φανερώνουν τον έκδηλο εκνευρισμό της Άγκυρας για την αποτυχία στην διεθνή διπλωματική σκακιέρα τους τελευταίους μήνες.

Με τελευταίο χτύπημα να αποτελεί η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων απο την Λετονία για την οποία θα σας ενημερώσουμε με ξεχωριστό άρθρο σήμερα.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »