Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

«Παραδοθείτε – Μην πεθάνετε για τον Σινουάρ»: Έκκληση Νετανιάχου προς Χαμάς

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Έκκληση στη Χαμάς να παραδοθεί απηύθυνε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σε διάγγελμά του την Κυριακή. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός δήλωσε πως παρόλο που ο πόλεμος στη Γάζα βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, πολλοί μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς παραδίδονται τις τελευταίες ημέρες.

«Παραδοθείτε - Μην πεθάνετε για τον Σινουάρ»: Έκκληση Νετανιάχου προς Σινουάρ
Photo by Benjamin Netanyahu

«Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες τρομοκράτες της Χαμάς έχουν παραδοθεί στις δυνάμεις μας. Καταθέτουν τα όπλα και παραδίδονται στους ηρωικούς πολεμιστές μας. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, ο πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά αυτή είναι η αρχή του τέλους για τη Χαμάς. Λέω στους τρομοκράτες της Χαμάς: τελείωσε. Μην πεθάνετε για τον Σινουάρ. Παραδοθείτε – τώρα» είπε ο Νετανιάχου.

Τις τελευταίες ημέρες διάφορα βίντεο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στα οποία φαίνονται μαχητές της Χαμάς να παραδίδονται ενώπιον στρατιωτών του IDF. Στα περισσότερα βίντεο συνήθως οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες φαίνονται ημίγυμνοι, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, να παραδίδουν τα όπλα τους ή να υπόκινται σε έλεγχο από τον IDF. Ο IDF έχει εξηγήσει πως αυτή η τακτική ακολουθείται για να αποφευχθεί ο κίνδυνος επίθεσης αυτοκτονίας σε περίπτωση που κάποιος από τους μαχητές της Χαμάς φέρει επάνω του εκρηκτικά.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα