Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Χαρέλας: «Η Ελλάδα προετοιμάζεται για υβριδικό πόλεμο»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε πολύ σημαντικές τοποθετήσεις προχώρησε ο κ. Παναγιώτης Χαρέλας, πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» λέγοντας ότι η χώρα ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει νέο υβριδικό πόλεμο.

Συγκεκριμένα σε σημεία των δηλώσεων του είπε:

«Ο φράχτης είναι ένα μέσο για εμάς που μας βοηθάει πολύ καλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Σε κάθε περίπτωση, αποτρέπει τη μαζική εισβολή και συμβάλλει στο να προάγουμε την ασφάλεια στη χώρα μας»

«Η Ελλάδα προετοιμάζεται για έναν υβριδικό πόλεμο, όπου χιλιάδες μετανάστες θα χρησιμοποιούνται για να μπουν στη χώρα μας»

«Λυπάμαι που παίρνει μια τέτοια τροπή η συζήτηση τις τελευταίες ημέρες. Δε χωράει αμφισβήτηση τις τελευταίες ημέρες ότι τον Μάρτιο του 2020 μας έσωσε ο φράχτης στον Εβρο, που δημιουργήθηκε το 2011»

Αναφορικά με το θέμα της προσπάθειας διακοπής χρηματοδότησης και τις ενέργειες του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη να μπλοκάρει τη διαδικασία ο κ. Χαρέλας αναρωτήθηκε εάν ο ευρωβουλευτής αυτός στις εξοχικές του κατοικίες έχει περιφράξεις.

Τέλος, ο κ.Χαρέλας τόνισε ότι, «Θα γίνονται περιπολίες μπροστά και από τον φράχτη» «Ο φράχτης προϋποθέτει ότι θα υπάρχουν κάμερες και υπηρεσιακό κέντρο» δήλωσε σε σημεία της εκπομπής της ΕΡΤ.

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα