Οι Ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις ξεκινούν ελέγχους ετοιμότητας μάχης

Οι Ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις ξεκινούν ελέγχους ετοιμότητας μάχης

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ξεκινήσει ελέγχους ετοιμότητας μάχης ρουτίνας, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και αναμεταδίδει το ρωσικό ΜΜΕ RIA.

“Τα στρατεύματα έχουν μεταβεί στους χώρους εκπαίδευσης για τακτικές, ειδικές τακτικές και διμερείς ασκήσεις“, ανέφερε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας σε συνέδριο στο Κέντρο Διαχείρισης Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε όλες τις στρατιωτικές περιοχές της Ρωσίας δηλαδή απο τα Δυτικά σύνορα εως τα σύνορα της Ρωσίας με την Ιαπωνία.

Όλα τα στρατευμάτα θα λάβουν μέρος σε αυτές τις ασκήσεις αξιολόγησεις. Ταυτόχρονα, η Επιτροπή του Γενικού Επιτελείου θα διεξαγάγει επιθεώρηση στην Ανατολική Στρατιωτική Περιφέρεια.

Οι μεγάλες ασκήσεις του Ρωσικού στρατού δεν φαίνεται να αφορούν την Ουκρανία καθως θα ηταν αχρείαστη οποιαδήποτε τέτοια τεράστια κινητοποίηση για ενα τοσο αδύναμο στο πεδίο αντίπαλο οσο η Ουκρανία.

Δεδομένου αυτού θα μείνουμε στην επίσημη ανακοίνωση οτι πρόκειται για ασκήσεις ρουτίνας που συμβαίνουν ανα τακτα χρονικά διαστήματα στη Ρωσική ομοσπονδία.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »