Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Οι μυστικές υπηρεσίες μας ενισχύονται» – Ερντογάν για τη νέα κορβέτα

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στην καθέλκυση της νέας κορβέτας του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, UFUK (πλοίο συλλογής πληροφοριών) βρέθηκε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν όπου απηύθυνε ομιλία τόσο για τη νέα κορβέτα όσο και για τα επόμενα σχέδια του τουρκικού ναυτικού.

«Η ασφάλεια της χώρας μας, που περικλείεται από τρεις θάλασσες, μπορεί να επιτευχθεί με την καλύτερη προστασία της “Γαλάζιας Πατρίδας”. Για την ασφάλεια της “Γαλάζιας Πατρίδας” κάνουμε πολλά βήματα που ενισχύουν τον στόλο ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη» είπε ο Ερντογάν.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τη ναυπήγηση μη επανδρωμένων πλοιαρίων που θα βγαίνουν στις θάλασσες «σαν κοπάδι». «Με την εμπειρία που αποκτήσαμε από την παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ναυπηγούμε οπλισμένα μη επανδρωμένα σκάφη. Τώρα εργαζόμαστε πάνω στα συστήματα τα οποία, θα κυκλοφορούν σαν κοπάδι στις θάλασσες» είπε Πρόεδρος της Τουρκίας.

Όσο για την κορβέτα UFUK δήλωσε: «Οι μυστικές υπηρεσίες μας ενισχύουν τις δυνατότητές τους σε κάθε τομέα. Το νέο μας πλοίο το οποίο παραλαμβάνουμε, φέρνει νέες μεγαλύτερες δυνατότητες στις μυστικές μας υπηρεσίες. Με αυτό το πλοίο, το οποίο διαθέτουν λίγες υπηρεσίες πληροφοριών και έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό πιστεύω πως θα αυξηθεί η ισχύς μας στην ξηρά, στους αιθέρες και στις θάλασσες».

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα