Οι κάτοικοι της Μόσχας φοβήθηκαν από το “ουρλιαχτό” των Su-57

Οι κάτοικοι της Μόσχας φοβήθηκαν από το “ουρλιαχτό” των Su-57

Πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία άκουσαν έναν μυστηριώδη τρομακτικό ήχο σαν ένα ουρλιαχτό λύκου, ενώ τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη Su-57 πετούσαν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για την παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στη Μόσχα.

Σύμφωνα με το TASS, το μαχητικό αεροσκάφος Su-57 πέμπτης γενιάς έχει σχεδιαστεί για την καταστροφή οποιουδήποτε τύπου στόχων αέρα και επιφάνειας.

Το Su-57 είναι το μοναδικό Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς αλλα μαστίζεται τα τελευταία χρόνια απο πολλαπλά προβλήματα που έχουν καθυστερήσει την πλήρη παραγωγή του.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που κρατάει το πρόγραμμα πίσω ειναι ο κινητήρας του που έχει προκαλέσει και πολλά ατυχήματα και πολύ πιθανό να ευθύνεται και για αυτο το ουρλιαχτό που άκουσαν οι κάτοικοι της Μόσχας.

Οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αεροσκάφος ειναι απόρρητες προς το παρόν, αλλά πηγές εντός της εταιρείας Sukhoi και του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι το αεροσκάφος είναι πολύ πιο σύγχρονο απο τις προηγούμενες γενιές ρωσικών αεροσκαφών και ότι στόχος του ειναι να ανταγωνιστεί το F-22 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Su-57 έχει προγραμματιστεί να είναι το πρώτο επιχειρησιακό αεροσκάφος στην υπηρεσία της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία stealth.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »