Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ο Πούτιν θα κηρύξει πόλεμο» | Βρετανός ΥΠΑΜ για Ρωσία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε δήλωση που έκανε την Πέμπτη, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Ben Wallace προειδοποίησε ότι η Ρωσία μπορεί να κηρύξει πόλεμο στους «Ναζί» την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου κατά την οποία γιορτάζεται η λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Ρωσία πιθανότατα σκοπεύει να επιδείξει κάποιο σημαντικό στρατιωτικό επίτευγμα πριν από τη μεγάλη γιορτή.

Ο Wallace έκανε αυτή τη δήλωση στη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης στο σταθμό LBC το πρωί της Πέμπτης. Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Nick Ferrari, για την Ημέρα της Νίκης, απάντησε:

«Λοιπόν, νομίζω ότι έχουμε δει πολλές φορές τον Πούτιν πρόσφατα να λέει «Αυτό εξελίσσεται σε πόλεμο, αυτός είναι ένας πόλεμος δι’ αντιπροσώπων… Οι Ναζί είναι βασικά παντού. Δεν είναι μόνο στην Ουκρανία, το ΝΑΤΟ είναι γεμάτο Ναζί…

Και νομίζω ότι αυτό που πρόκειται να κάνει είναι ότι θα απομακρυνθεί από την «ειδική επιχείρηση» του και έχει «στρώσει το έδαφος» για να μπορεί να πει «Κοιτάξτε, αυτός είναι τώρα ένας πόλεμος κατά των Ναζί και αυτό που χρειάζομαι είναι περισσότερο κόσμο, βασικά χρειάζομαι περισσότερους αναλώσιμους».

Ο Wallace συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει καμία πληροφορία για αυτό, αλλά ότι ο Πούτιν είναι πιθανόν να ανακοινώσει τον Μάιο ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με τους «Ναζί του κόσμου» και ότι ο ρωσικός λαός πρέπει να κινητοποιηθεί μαζικά.

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια αξιολύπητη προσπάθεια να καλύψει το γεγονός ότι στην πραγματικότητα οι στρατηγοί του έχουν στείλει χιλιάδες άντρες στο θάνατο λόγω της ανικανότητας και της αλαζονείας τους και του εγωισμού του Πούτιν» πρόσθεσε ο Wallace.

Διαβάστε ακόμα: Ρωσικό υποβρύχιο εξαπέλυσε επίθεση στην Ουκρανία – NEMESIS HD

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

«Καταστράφηκε ραντάρ των S-300 του Ιράν» αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ

Παρά την απουσία επίσημης δήλωσης από το Ισραήλ, όλο...

Διαβάστε ακόμα