Ο Μεσούτ Χακί θα μας πάρει την Αλεξανδρούπολη με τα λόγια

Ο Μεσούτ Χακί θα μας πάρει την Αλεξανδρούπολη με τα λόγια

Τι δήλωσε άραγε πάλι ο γραφικότατος Μεσούτ Χακί Τζασίν, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής;

Μα φυσικά, οτι δηλώνει καθε 3 μήνες δηλαδή.. Οτι θα πάρει η Τουρκία την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι παππούδες μας φύτεψαν δέντρα εκεί (στην Αλεξανδρούπολη). Όπως είπε ο φίλος μας, οι ΗΠΑ έδωσαν 1200 θωρακισμένα οχήματα στην Ελλάδα.

Μεταχειρισμένα οχήματα, αμερικάνικα σκουπίδια. Κάποια είναι καλά μόνο για ανταλλακτικά. Αν η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά και μας πυροβολεί με αυτά τα όπλα, αυτά θα γίνουν λάφυρά μας, όπως έγινε και στην Κύπρο. Το ίδιο είπα και στους καζανοκέφαλους (δηλαδή τις ΗΠΑ). Τους είπα φέρνετε όπλα στο PΚΚ στα συριακά σύνορα. Αυτά τα όπλα θα είναι σύντομα δικά μας. Με αυτές τις μεθόδους, σχεδιασμένες για εκφοβισμό, είναι λάθος για τον Μπάιντεν να περικυκλώνει την Τουρκία με την Κρήτη, το Αιγαίο, την Κύπρο και την Αλεξανδρούπολη».

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Μεσούτ Χακί είχε δηλώσει παλιότερα:

«Σχετικά με την Κρήτη. Το έχω πει 10 φορές παλιότερα για το νησί Κρήτη. Είναι ένα μικρό νησί με μήκος 260 χιλιόμετρα και πλάτος 65. Με την αεράμυνα των ΗΠΑ αναπτυγμένη εκεί και πάλι δεν μπορούν να ελέγξουν την περιοχή. Ή στην Αλεξανδρούπολη Δύο τάγματα μας θα μπουν εκεί και θα μάθουν στους Αμερικανούς πώς να κολυμπάνε στα νερά του Αιγαίου».

Share
Translate »