Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

“Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ” – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη όπου έφτασε το πρωί της Τρίτης για να επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μαζί με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης. Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και τους κατοίκους που, όπως είπε, «βάζουν πάντα πλάτη».

Η ομάδα που συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελείται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Πηγές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση και στάθηκε για καφέ με τις τοπικές αρχές.

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα