Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέες απειλές Ερντογάν: «Νούμερο 1 στον κόσμο ο Τουρκικός στρατός – Θα πάθετε ότι πριν 100 χρόνια»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε αποφοίτηση στρατιωτικής σχολής παραβρέθηκε την Παρασκευή ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν επαίνεσε τον τουρκικό στρατό λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους στρατούς στον κόσμο και ότι στέκεται όρθιος παρά τις ελλείψεις προσωπικού. Δήλωσε ακόμα ότι η Τουρκία έχει στόχο να φτάσει τον στρατό της στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Ακόμα για άλλη μια φορά απείλησε έμμεσα την Ελλάδα συνιστώντας να παραδειγματιστεί από τα γεγονότα που συνέβησαν πριν εκατό χρόνια.

«Οι ήρωές μας απέδειξαν ότι ο στρατός μας στέκεται όρθιος με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιεί παρά την έλλειψη προσωπικού. Με την επιτυχία του στα πεδία των επιχειρήσεων τα τελευταία 6 χρόνια, ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους λίγους στρατούς στον κόσμο.

Νέες απειλές Ερντογάν: «Νούμερο 1 στον κόσμο ο Τουρκικός στρατός - Θα πάθετε ότι πριν 100 χρόνια» - NEMESIS HD
U.S. Army photo by Sgt. 1st Class Jason Alvarez, KFOR29 RC-East

Η ανάγκη της Τουρκίας είναι να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον τουρκικό στρατό τον Νο 1 στον κόσμο. Πραγματοποιήσαμε πρόσφατα μια πολύ επιτυχημένη άσκηση στην οποία συμμετείχαν 39 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία κατείχε πάντα μια διακεκριμένη θέση στον οργανισμό με τις συνεισφορές της στο ΝΑΤΟ. Είναι σαφές ότι ορισμένες χώρες εντός του ΝΑΤΟ δεν έχουν παράσχει επαρκή υποστήριξη στον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας πρόσφατα.

Γνωρίζουμε τις προσπάθειες να μας αποσπάσουν την προσοχή χρησιμοποιώντας την Ελλάδα. Εάν δούμε κάποια σημάδια ότι ξεχνιούνται ή υποκρίνονται σε αυτό το θέμα, κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι θα επιστρέψουμε στην αρχική μας θέση. Συμβουλεύουμε την Ελλάδα, που κρύβεται κάτω από τις φούστες άλλων, να πάρει παράδειγμα από τα γεγονότα που έγιναν έναν αιώνα αιώνα πριν» είπε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: «Αντιμετωπίζουμε εθνική απειλή»: Δένδιας για κομματικό ανταγωνισμό και Τουρκία (nemesishd.gr)

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα