Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα σε Τουρκία: «Τους ενοχλεί η δυνατή Ελλάδα»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στην Τουρκία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα, Παρασκευή, λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος για διάλογο.

«Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους. Δεχόμαστε από τους γείτονες νέους λεονταρισμούς, αλλά όσο αυτοί απειλούν το τόσο εκτίθενται. Και πιστεύω ότι όσο μας προκαλούν τόσο περιθωριοποιούνται» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Μήνυμα σε Τουρκία: «Τους ενοχλεί η δυνατή Ελλάδα»
Photo by geralt, pixabay

«Η γεωγραφία μας θέλει δίπλα – δίπλα. Όμως εκείνοι επιλέγουν να σταθούν απέναντί μας, απέναντι στο διεθνές δίκαιο, στην Ευρώπη, στο ΝΑΤΟ. Δεν έχουμε λόγο να ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο, με το ανιστόρητο και τελικά με το αδιέξοδο.

Μένουμε ανοιχτοί σε κάθε προσέγγιση που εδράζεται στη διεθνή νομιμότητα,» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ επεσήμανε ότι «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπερασπιζόμαστε τα κυριαρχικά δικαιώματά και ότι δεν θα δημοσιοποιούμε σε διεθνή φόρα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην περιοχή μας τους τελευταίους μήνες».

Διαβάστε ακόμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάτι αλλάζει μεταξύ Κύπρου και ΗΠΑ – NEMESIS HD

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα