Αρχική ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΙΣΧΥΟΣ | Το Δ’ Σώμα Στρατού έβγαλε έξω τα άρματα

ΜΗΝΥΜΑ ΙΣΧΥΟΣ | Το Δ’ Σώμα Στρατού έβγαλε έξω τα άρματα

0
Δ' Σώμα Στρατού - άρματα μάχης - άσκηση
Πηγή φωτογραφίας: ΓΕΣ/army.gr

Σε μια κίνηση που στέλνει τα απαραίτητα μηνύματα απέναντι, το Γενικό Επιτελείο Στρατού δημοσιεύσε πλάνα και φωτογραφίες απο άσκηση του Δ’ Σώματος Στρατού στην Θράκη, με άρματα του Ελληνικού στρατού τύπου LEOPARD 1A5 να είναι βαμμένα με τρόπο τέτοιο που τους επιτρέπει να επιχειρούν με ασφάλεια τους χειμερινούς μήνες.

Συγκεκριμένα το ΓΕΣ ανακοινώνει:

“Το διήμερο 11 και 12 Ιανουαρίου 2022, Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού διεξήγαγαν επιχειρησιακή εκπαίδευση σε χιονοσκεπή εδάφη και υπό συνθήκες δριμέος ψύχους, εκμεταλλευόμενες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Η επιχειρησιακή εκπαίδευση περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τακτικές ασκήσεις επιπέδου Μηχανοκίνητης Διμοιρίας, Ουλαμού Μέσων Αρμάτων και Ουλαμού Πυροβολικού.” καταλήγει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελειού Στρατού (ΓΕΣ).

Η άσκηση αυτη είναι και μια καλή υπενθύμιση, ότι αποτροπή δεν συνιστούν μόνο τα RAFALE και οι Φρεγάτες, αλλα και οι ισχυρές μηχανοκίνητες μονάδες της χώρας οπου στα χέρια των στελεχών του Δ’ Σώματος Στρατού μπορούν να πλήξουν σημαντικά οποιαδήποτε εχθρική δύναμη.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ