Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη άσκηση της Ρωσίας με 100 μαχητικά σε θέσεις διασποράς

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Περισσότερα από 100 αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας μετακινήθηκαν από τις αεροπορικές τους βάσεις, ως άσκηση αποφυγής πιθανού εχθρικού πλήγματος.

Όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αεροσκάφη Su-30SM, Su-27, Su-34, Su-24M, Su-25SM και ελικόπτερα Mi-35, Mi-8, Mi-28N και Ka-52 της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων μετακινήθηκαν σε άλλα στρατιωτικά αεροδρόμια.

Στην άσκηση συμμετείχε επίσης τεχνικό προσωπικό της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, προετοιμάζοντας εξοπλισμό στα αεροδρόμια διασποράς και μεταφέροντας πυραύλους και βόμβες για την υποστήριξη της αντεπίθεσης μετά τη μετεγκατάσταση.

Σχεδόν 8.000 στρατιώτες και 25 ρωσικές στρατιωτικές βάσεις χρησιμοποιήθηκαν στην εν λόγω άσκηση, η οποία περιελάμβανε επίσης μετακίνηση μονάδων των ρωσικών ειδικών δυνάμεων για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των μαχητικών αεροσκαφών και των ελικοπτέρων στα πλαίσια του σεναρίου ενδεχόμενης επίθεσης από εχθρική δύναμη.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς ειδική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα