Κύπρος | Σύσκεψη για εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κύπρο με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής για εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου και την καθυστέρηση από τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Προεδρίας, κατά τη σύσκεψη, εξετάστηκαν τρόποι υλοποίησης του έργου εντός των συντομότερων χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες να προχωρήσουν στις σχετικές διαβουλεύσεις με γνώμονα τη γενική αρχή της προστασίας του κρατικού συμφέροντος.

Υπενθυμίζουμε, ότι την Τρίτη ο Κύπριος ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης είχε συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ουάσινγκτον. Όπως ανέφερε ανακοίνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην ατζέντα των δύο υπουργών βρέθηκαν μεταξύ άλλων θέματα ενέργειας.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Πρόσφατα

Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο: «Εξουθενώνουμε του Ρώσους σε ολόκληρη τη γραμμή»

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξέδωσε...

Απόφαση ΥΠΑΜ Ρουμανίας: Πρόταση για προμήθεια 48 F-35 σε δύο φάσεις

Η Ρουμανία ξεκινά άμεσα τις κινήσεις για την ενίσχυση...

Σερβία: «Να αναλάβει το ΝΑΤΟ» – Έκκληση Βούτσιτς για Κόσοβο

Μετά από σοβαρή κλιμάκωση των εντάσεων στο Κόσοβο, ο...

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

AIM-120: Η ιστορία και δυνατότητες του AMRAAM

Ο AIM-120 είναι ένας από τους κορυφαίους πυραύλους αέρος-αέρος...

C-130 “Hercules”: Το θρυλικό μεταγωγικό αεροσκάφος

Το C-130 είναι μάλλον το πιο εμβληματικό μεταγωγικό αεροσκάφος...