ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ: Παραιτήθηκε ολόκληρο το Υπουργείο Εξωτερικών

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ: Παραιτήθηκε ολόκληρο το Υπουργείο Εξωτερικών

Φήμες ότι το Αζερμπαϊτζάν συνέλλαβε κι άλλους Αρμένιους στρατιώτες έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστοσο το υπουργείο άμυνας της Αρμενίας έσπευσε να το διαψεύσει.

“Στις 30 Μαΐου, άρχισαν να κυκλοφορούν αναφορές από το Αζερμπαϊτζάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι Αρμένιοι στρατιώτες συνελλήφθησαν κατά τη διέλευση των κρατικών συνόρων του Αζερμπαϊτζάν.

Παρά το γεγονός ότι η αναφορά αυτή διαψεύθηκε γρήγορα από τις ίδιες τις κρατικές υπηρεσίες του Αζερμπαϊτζάν, με την υπηρεσία κρατικής συνοριοφυλακής του Αζερμπαϊτζάν να εκδίδει αντίστοιχη ανακοίνωση, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πρακτορεία ειδήσεων στην Αρμενία συνεχίζουν να το διαδίδουν.

Το Υπουργείο Άμυνας παροτρύνει για άλλη μια φορά να μην διαδίδονται μη επαληθευμένες, ψευδείς, και σε αυτήν την περίπτωση ακόμη και επίσημα διαψευσμένες πληροφορίες”, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Οι φήμες όμως που διαδίδονται συνεχώς για νέα επεισόδια στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι το μόνο που ανησυχεί τους Αρμένιους, καθώς σε συνέχεια των συνεχόμενων εξελίξεων έχει αποδεκατιστεί ολόκληρο το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Το υπουργείο εξωτερικών της Αρμενίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ έχει καταθέσει την παραίτησή του από τις 27 Μαΐου. Την παραίτηση της ανακοίνωσε επίσης σήμερα και η εκπρόσωπος του υπουργείου, Άννα Ναγκνταλιάν.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 27 Μαΐου, κατέθεσε παραίτηση και ο Υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας, Άρα Αϊβαζιάν.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »