Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ | Ισραηλινή πυραυλική επίθεση στην Συρία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Φωτογραφία: Israel Defense Forces

Η ισραηλινή αεροπορία εξαπέλυσε ξαφνικά πυραυλική επίθεση στο σημείο συγκέντρωσης εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρείς άνθρωποι ανέφερε το Κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA.

Σύμφωνα με συριακή στρατιωτική πηγή που μίλησε στο συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, “οι Ισραηλινοί εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή εναντίον του σημείου συγκέντρωσης εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Λαττάκειας περίπου στις 1:23 π.μ. σήμερα με τα ισραηλινα μαχητικά να χτυπούν από τις ακτές της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Λατάκειας.”

Το αποτέλεσμα της Ισραηλινής πυραυλικής επίθεσης στο λιμάνι

Σύμφωνα με το SANA, «Η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει τις φωτιές που ξέσπασαν στο μέρος συγκέντρωσης εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επιθετικότητας και αυτή τη στιγμή εργάζονται για την πλήρη κατάσβεση». δήλωσε ο δήμαρχος της Λαττάκειας Αμέρ Ισμαήλ Χιλάλ.

Οι Ισραηλινοί το πιο πιθανό είναι ότι δεν χτύπησαν τυχαία μέσα στην νύχτα τα εμπορευματοκιβώτια αλλά μάλλον υπήρχαν πληροφορίες ότι περιέχουν ιρανικό οπλισμό ο οποίος θα μοιράζονταν στις δυνάμεις του Ιράν που βρίσκονται στην Σύρια και για αυτό εξαπέλυσαν την πυραυλική επίθεση.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

– Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου σε άλλα media χωρίς σχετική άδεια

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

«Καταστράφηκε ραντάρ των S-300 του Ιράν» αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ

Παρά την απουσία επίσημης δήλωσης από το Ισραήλ, όλο...

Διαβάστε ακόμα