Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ιράν κατά Ισραήλ: «Θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τεχεράνη, Ιράν – Σε σχόλια εναντίον του Ισραήλ προχώρησε ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο x (twitter). Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν με ανάρτησή του στα εβραϊκά απείλησε πως «η Σιωνιστική οντότητα», όπως είπε, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης και σχολίασε πως ακόμη και τότε τα εγκλήματα του Ισραήλ δεν θα ξεχαστούν.

«Τα εγκλήματα της Σιωνιστικής οντότητας δεν θα ξεχαστούν. Ακόμη και μετά την εξαφάνιση αυτής της οντότητας από προσώπου γης, αυτά τα εγκλήματα και οι δολοφονίες χιλιάδων παιδιών και γυναικών θα καταγραφούν στα βιβλία» έγραψε ο Χαμενεΐ στην ανάρτησή του.

Ιράν κατά Ισραήλ: «Θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης»
By seysd shahaboddin vajedi – http://akkasemosalman.ir/wp-content/gallery/rahbar/namaz-eyid-1392.jpg, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=41811841

Σχεδόν το ίδιο tweet έγραψε και στα αγγλικά ο Χαμενεΐ την Τρίτη ως μέρος μιας σειράς αναρτήσεων στις οποίες σχολίαζε την εξέλιξη του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς.

«Για το θέμα της Γάζας, οι προβλέψεις αποδεικνύονται σωστές. Το Σιωνιστικό καθεστώς ηττήθηκε και απέτυχε να πετύχει τους στόχους του μετά από σχεδόν 100 ημέρες. Δεν κατάφερε να εξαλείψει τη Χαμάς, απέτυχε να μετεγκαταστήσει τους κατοίκους της Γάζας σε άλλο έδαφος και δεν κατάφερε να σταματήσει την Αντίσταση.

Μετά από σχεδόν 100 ημέρες, η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ακόμα ζωντανή, ενεργητική και καλά προετοιμασμένη, ενώ το Σιωνιστικό καθεστώς είναι κουρασμένο, ταπεινωμένο, μετανιωμένο και έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματίας» αναφέρει σε σημεία των χθεσινών του αναρτήσεων στο x ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα