Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ινδικό «τρολλάρισμα» σε Τουρκία μετά την επικοινωνία με Νίκο Δένδια

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ινδικό «τρολλάρισμα» σε Τουρκία μετά την επικοινωνία με Νίκο Δένδια μετά τη συνομιλία του Ινδού Υπουργού Εξωτερικών, Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσάνκαρ, με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, καθώς η Ινδική πρεσβεία στην Άγκυρα αναδημοσίευσε το tweet του Ινδού ΥΠΕΞ βάζοντας μάλιστα ως λεζάντα την ινδική και την ελληνική σημαία να δίνουν τα χέρια.

https://twitter.com/IndianEmbassyTR/status/1483649658064883714

Τη δημοσίευση, της πρεσβεία της Ινδίας στην Άγκυρα σχολιάσαν πολλοί Τούρκοι. Ένας μάλιστα έγραψε ότι ειναι σαν η ινδική πρεσβεία στην Κίνα να συγχαίρει την Ταϊβάν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Ινδίας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία ο Ινδός ΥΠΕΞ, Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσάνκαρ, προσκάλεσε τον Νίκο Δένδια στην Ινδία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο ΥΠΕΞ εξέτασαν το ραγδαία αναπτυσσόμενο φάσμα των σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας.

Η διεύρυνση της συνεργασίας με την Ινδία θα ήταν ένα πολύ θετικό βήμα για την Ελλάδα και θα λειτουργούσε ταυτόχρονα ως «απάντηση» στον «άξονα» Τουρκίας – Πακιστάν. Το Πακιστάν αποτελεί χρόνιο αντίπαλο της Ινδίας και οι δύο χώρες έχουν έρθει πολλές φορές ακόμα και σε ένοπλη αντιπαράθεση κύριως για την περιοχή του Κασμίρ στα σύνορα των δύο κρατών.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα